Değerli Coğrafyacı Meslektaşlarım, Coğrafya ile İlgili Değerli Bilim İnsanları ve Uygulayıcılar,

Ankara Üniversitesi, Türkiye Coğrafyası Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından 3-6 Ekim 2018 tarihleri arasında düzenlenecek olan “TÜCAUM 30. Yıl Uluslararası Coğrafya Sempozyumu”na bildiri ve poster ile katılım başvuruları 18 Mayıs 2018 tarihine kadar uzatılmıştır. Bu tarihten sonra başvuru kabul edilmeyecektir.

Sempozyum kapsamında lisans, lisansüstü öğrenciler ile araştırma görevlilerine yönelik poster yarışması düzenlenecek ve ilk üçe giren proje sahiplerine ödülleri verilecektir.

Coğrafya ve ilgili alanlarda çalışan bilim insanlarını bir araya getirmeyi, Coğrafi Bilimler alanında meydana gelen yenilikleri paylaşmayı hedefleyen sempozyumumuza katılımınızdan büyük onur ve mutluluk duyacağımızı belirtir, esenlikler dileriz.

Saygılarımla,
Sempozyum Düzenleme Kurulu Başkanı